Home Najdôležitejšie Paula Badosová otvorene: Prečo sa neoplatí hrať na olympiáde! Pred Parížom uprednostnila Washington

Paula Badosová otvorene: Prečo sa neoplatí hrať na olympiáde! Pred Parížom uprednostnila Washington

by Jaroslav Šípkar
Paula Badosová

Španielka Paula Badosová odhalila, prečo pred Parížom uprednostnila turnaj vo Washingtone. Dôvod, pre ktorý sa neoplatí hrať na olympiáde

Na olympiáde v Paríži chýba viacero zvučných mien v tenisových turnajoch mužov a žien. Patrí medzi nich aj Španielka Paula Badosová, bývalá svetová dvojka. Uprednostnila hranie na turnaji vo Washingtone pred olympiádou v Paríži a vysvetlila prečo.

“Na posledných dvoch turnajoch, ktoré som odohrala na tráve som mala dobré pocity a musím povedať, že som sa cítila dobre. Na poslednom to bola škoda, pretože som bola veľmi blízko a ukázala som výbornú úroveň, na tvrdých povrchoch si verím a milujem toto obdobie,” hovorila Paula Badosová, ktorá naposledy štartovala na grandslamovom Wimbledone, kde v osemfinále po trojsetovom boji prehrala s Donnou Vekičovou.

Paula Badosová komentovala aj svoje rozhodnutie uprednostniť Washington pred olympijským Parížom. “Môj chrbát reaguje dobre, ak by som pokračovala v zmenách povrchu, riskovala by som problémy a nestojí mi to za to. Obzvlášť vzhľadom k situácii zo začiatku sezóny. Niekedy ťa to mentálne desí a chcem sa týmto pocitom vyhnúť, preto si myslím, že to bolo múdre rozhodnutie.”

26-ročná španielska hráčka odštartovala turnaj vo Washingtone víťazne, keď si 2:0 na sety poradila s domácou Američankou Sofiou Keninovou.

Podobné články

Pridajte komentár

Leave a Comment

twenty − 1 =