Home Audio/video VIDEO Všetci tenisoví bohovia stoja pri ňom: Neskutočný bojovník Murray si po odvrátení mečbalov a vyradení favoritov predlžuje svoju kariéru

VIDEO Všetci tenisoví bohovia stoja pri ňom: Neskutočný bojovník Murray si po odvrátení mečbalov a vyradení favoritov predlžuje svoju kariéru

by Majo Malinovský
Daniel Evans, Andy Murray, OH 2024, Paríž

PARÍŽ – Všetci tenisová bohovia v Paríži naďalej stoja pri ňom a nechcú koniec jeho bohatej a mimoriadnej úspešnej kariéry.


Britský tenista Andy Murray, ktorý na OH v Paríži definitívne uzavrie svoju bohatú hráčsku kariéru, sa po boku krajana Daniela Evansa opäť poriadne nadrel na postup. Bývalý líder rebríčka a trojnásobný grandslamový šampión musel so svojím parťákom opäť odvracať až sedem mečbalov výrazne favorizovaných belgických súperov Sandera Gillého a Jorana Vliegena a po viac ako dvojhodinovom boji a triumfe 6:3, (8)6:7 a 11:9 sa britské duo radovalo z postupu do štvrťfinále.



Dvojnásobný singlový olympijský šampión a strieborný medailista z mixu v Londýne 2012 spoločne s Evansom zabojujú o účasť medzi elitným deblovým kvartetom proti víťazovi americko-holandského súboja Fritz/Paul verzus Haase/Rojer.

Zdroj: ts

Podobné články

Pridajte komentár

Leave a Comment

four − 3 =